Μπισκότα βρώμης με μέλι και κανέλα

Μπισκότα βρώμης με μέλι και κανέλα
από : zefkili
Μπορούμε εάν θέλουμε να προσθέσουμε στο μείγμα και σταφίδες

Υλικά

Διαδικασία

 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το μέλι σε χαμηλή ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομειογενές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι και τελευταία βάζουμε τη βανίλια. Προσθέτουμε στο μείγμα που φτιάξαμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί μία λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα με μία σπάτουλα, φροντίζοντας να απλωθεί ομοιόμορφα. Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε κομμάτια τα μπισκότα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε. 

 

 

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Μπισκότα-Κουλουράκια

Μαγικά φίλτρα

κουάκερ, μούσλι, νηστίσιμα γλυκά, νηστεία, βρώμη, νηστίσιμο, κουλούρι, μπισκότο

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. βρώμη
  2. μαύρη ζάχαρη
  3. μέλι