Σοκολατένιο παντεσπάνι για τούρτες, κορμούς κλπ.

Σοκολατένιο παντεσπάνι για τούρτες, κορμούς κλπ.
από : Top Chef!
Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει ζύμη πάνω στα δοντάκια! Τόσο απλά.

Υλικά

Διαδικασία

 

Στον κάδο του μίξερ χτυπάω τη ζάχαρη, τα αβγά και το βούτυρο. Αφού αφρατέψει το μείγμα μου, προσθέτω σιγά-σιγά το αλεύρι καλά κοσκινισμένο, το κακάο, το ξύσμα και τελευταία τη βανίλια και χτυπάω ξανά καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μου. Αλείφω μια φόρμα για κέικ με λίγο βούτυρο ή στρώνω μέσα λαδόχαρτο και χύνω το μείγμα.

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30'-35'.

 

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Βασικές Ζύμες

Μαγικά φίλτρα

παντεσπάνι, σοκολάτα, σοκολατένιο παντεσπάνι, βασική ζύμη, βανίλια, τούρτα, κορμός

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. αβγά
  2. κακάο
  3. λεμόνι