Κέικ λάβα

Κέικ λάβα
από : voula
Ένα κέικ έκπληξη, αφού κανείς δεν περιμένει στο εσωτερικό του τη ρευστή σοκολάτα!

Υλικά

Διαδικασία

Χτυπάω αρχικά τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Λιώνω σε μπεν μαρί τις κουβερτούρες μου. Χτυπάω τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτω στη μαρέγκα το αλεύρι και ανακατεύω απαλά, κυκλικά. Ενώνω όλα τα υλικά μου.

Βουτυρώνω κι αλευρώνω μια φόρμα και προθερμαίνω το φούρνο στους 180°-200° C. Ψήνω για 10’-12’ το κέικ μου, που στο εσωτερικό του όταν ολοκληρωθεί θα είναι ρευστό, σα λάβα. Δεν ψήνω πάνω από 15’!

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Κέικ

Μαγικά φίλτρα

κουβερτούρα, σοκολάτα, κέικ

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. κουβερτούρα
  2. αβγά